Zorgverzekering

Een ziektekostenverzekering is verplicht, maar welke van de verzekeringen sluit aan bij jouw zorgen en wensen? Wij helpen je graag met het vinden van de meest passende (en goedkope) zorgverzekering.

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten. De overheid bepaald de inhoud van de basis verzekering. Voor de meeste zorg in de basisverzekering geldt het eigen risico. Het eigen risico bedraagt in 2019 €385,-, dit geldt per persoon vanaf 18 jaar
Basisverzekering
Je kunt kiezen tussen twee polissen; de naturapolis en de restitutiepolis. Bij een naturapolis is het de bedoeling dat je naar een gecontracteerde zorgaanbieder gaat, dus een zorgaanbieder waar de verzekeraar een overeenkomst mee heeft. Ga je naar een niet gecontracteerde zorgaanbieder dan zul je een deel van de rekening zelf moeten voldoen. Bij een restitutiepolis kun je zelf kiezen naar welke zorgaanbieder je gaat. In de polis kan echter wel voorwaarden staan waaraan een zorgaanbieder dient te voldoen. Meestal moet je zelf de rekening aan de zorgaanbieder betalen en daarna declareren bij de verzekeraar.
Aanvullende verzekering
Omdat niet alle zorg in de basisverzekering zit kun je voor overige zorg een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Denk aan bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of tandarts. De verzekeraar bepaald de inhoud en de voorwaarden van zijn aanvullende verzekeringen.

Links

Links van StadHolland:

Links van CZ:

UPIVA:

AEVITAE:

Passende zorgverzekering:
Vul dit  formulier in en wij nemen contact met je op over een passende zorgverzekering!

Wat doen wij?

Jaarlijks vergelijken we de aanbieders van de zorgverzekeringen en kiezen een aantal goede maatschappijen uit. We bieden je de mogelijkheid zelf online te rekenen en dekkingen te vergelijken met behulp van een aantal praktische tools die je op deze pagina kan vinden. Je mag ons natuurlijk ook bellen om je vragen te stellen. Wij zoeken dan samen met jou naar de aanbieder die het beste bij jou past.

Voor werknemers van werkgevers die bij ons verzekerd zijn hebben wij speciale regelingen. Ook hebben wij voor ZZP’ers aantrekkelijke regelingen. Lees hier meer over collectieve zorgverzekeringen.

Heb je vragen over de zorgverzekering? Kijk of ze tussen onze Veel gestelde vragen staan.

Hulp nodig bij het vinden van een passende zorgverzekering of heb je vragen over je huidige zorgverzekering?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl
  • © Allround Benefits 2019