Zorgverzekering

De basisverzekering is in Nederland verplicht. De overheid stelt vast wat er in het basispakket van de zorgverzekering zit. Welke aanvullende dekkingen sluiten aan bij jouw wensen? Wij helpen je graag met het vinden van de meest passende zorgverzekering.

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt (en vanaf 18 jaar en ouder), is verplicht om een basisverzekering af te sluiten. De overheid stelt de inhoud van de basisverzekering vast. Voor de meeste zorg uit de basisverzekering geldt het eigen risico. Het verplichte eigen risico bedraagt in 2024 €385,-.

 

Basisverzekering

Je kunt kiezen tussen drie polissen. De natura polis, de combinatiepolis en de restitutiepolis.

Bij een naturapolis betaalt je zorgverzekeraar direct de zorgkosten. Maar alleen de zorg van zorgverleners waarmee de verzekeraar een contract heeft, wordt volledig vergoed. Ga je naar een andere zorgverlener, dan dien je een deel van de rekening zelf te betalen.

 

 

 

 

Bij een restitutiepolis kan je zelf kiezen naar welke zorgaanbieder je gaat. In de meeste gevallen moet je eerst zelf de rekening aan de zorgaanbieder betalen en daarna declareren bij de verzekeraar. Bij de restitutie polis heb je vrije zorgkeuze.

Aanvullende verzekering
Omdat niet alle zorg in de basisverzekering zit, kan je voor overige zorg een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Denk aan bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of tandarts. De verzekeraars bepalen zelf de inhoud en de voorwaarden van de aanvullende verzekeringen.

Premie berekenen

Hieronder kun je zelf je premie berekenen en een verzekering afsluiten. Kies voor de link die voor jou van toepassing is.

 

STAD HOLLAND

 

CZ

 

 

 

 

 

 

UPIVA:

 

NATIONALE NEDERLANDEN:

Heb je reeds een verzekering bij Nationale Nederlanden kies dan voor onderstaande link.

 

 

Ben je op zoek naar een passende zorgverzekering, neem dan contact met ons op door dit formulier in te vullen.

Welke zorgverzekering past bij jou?

Geheel vrijblijvend kunnen wij een vergelijking maken van diverse zorgaanbieders. We kijken specifiek welke dekking het beste bij jou past. Daarnaast heb je de mogelijkheid zelf online te rekenen en dekkingen te vergelijken met behulp van een aantal praktische tools. Behoefte aan meer informatie? Wij zoeken samen met jou naar de aanbieder die het beste bij jou past.

Voor werknemers van werkgevers die bij ons verzekerd zijn hebben wij speciale regelingen. Ook hebben wij voor ZZP’ers aantrekkelijke regelingen. 

Heb je vragen over de zorgverzekering? Kijk of ze tussen onze Veel gestelde vragen staan.

Bekijk nu de collectieve voordelen van CZ!

Hulp nodig bij het vinden van een passende zorgverzekering?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl