Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering dekt de financiële schade na een ongeluk. Het keert een vooraf vastgesteld bedrag uit wanneer je een ongeluk krijgt. De hoogte van dit bedrag hangt af van het ongeluk en hoe goed je verzekerd bent.

Ongevallenverzekering

Met een ongevallenverzekering ben je verzekerd wanneer je door een ongeluk overlijdt of blijvend invalide wordt. Je hoopt natuurlijk dat je nooit zo een ongeval krijgt, maar mocht het gebeuren kan je maar beter goed verzekerd zijn. Wanneer je toch een ongeluk krijgt, ontvang jij of je nabestaanden een bedrag om de financiële schade op te vangen. De bedragen die uitgekeerd worden kan je vaststellen bij het afsluiten van je verzekering en zijn terug te vinden in jouw polisvoorwaarden. De bedragen worden vastgesteld voor verschillende soorten ongelukken en de mate van invaliditeit.

 

Speciale dekkingen

Met veel verzekeringen ben je over de hele wereld gedekt voor ongelukken, dit moet je wel even nagaan! De situaties waarbij de kans op een ongeluk groter is, zijn vaak niet verzekerd. De situaties die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld extreme sporten zoals bungeejumpen of parachutespringen, beroepen die een hoger risico hebben zoals militair. Ook zijn de ongevallen naar aanleiding van drugs/alcohol niet meeverzekerd.

Meer informatie over een ongevallenverzekering of deze afsluiten?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl