Caravanverzekering

Lekker op vakantie met de caravan? Zorg dat ook deze verzekert is met een goede caravanverzekering voor mogelijke schades.

Caravanverzekering

Schade die je veroorzaakt met de caravan worden vaak gedekt door de aansprakelijkheidsverzekering of de autoverzekering. Maar deze verzekeringen dekken geen schade aan de caravan zelf. Om de schade aan de caravan zelf te dekken is er een speciale caravanverzekering. Net als bij de autoverzekering zijn er een aantal dekkingen waar je uit kunt kiezen.

De meeste verzekeraars bieden een standaard beperkte dekking aan en een uitgebreide allrisk dekking. Wanneer je de caravan verzekerd is bij bijna alle maatschappijen de voortent ook meeverzekerd. De standaard dekking verzekert je voor brandschade, diefstal en inbraak. De uitgebreidere dekking verzekert je ook voor storm- en hagelschade, schade aan inventaris en kosten voor rechtsbijstand. Ook ben je met de allrisk dekking vaak gedekt voor schade aan de inventaris van de caravan die wordt veroorzaakt door een ongeluk onderweg.

 

Meer informatie over deze caravan of wil je een verzekering afsluiten?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl