Brandverzekering

Vanzelfsprekend keer een brandverzekering uit bij brand. Daarnaast zijn er ook andere dekkingen als inbraak, storm en waterschade aanwezig. De brandverzekering bestaat uit een gebouwenverzekering en een inventarisverzekering. Deze verzekeringen zijn vergelijkbaar met de opstal- en inboedelverzekeringen maar dan voor een bedrijf.

Gebouwenverzekering

De plaats waar u en uw medewerkers werken (kantoor, winkel, werkplaats) is erg belangrijk, net als eventuele opslagruimte. Dit zijn vaak behoorlijke investeringen en grote financiële risico’s. Hoe voorkomt u onderverzekering? Wat zijn de kleine lettertjes en voldoet u hier dan ook daadwerkelijk aan?

 

Inventarisverzekering

De inventarisverzekering dekt schade aan spullen die niet zijn bestemt voor verkoop. Bijvoorbeeld laptops, kasten met inhoud of stoelen. Alle spullen in het pand zijn verzekerd voor schade door storm, water, brand of diefstal.

De machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen zoals kasgeld zijn ook meeververzekerd. De premie van deze verzekering is afhankelijk van de bedrijfssituatie, het gaat om het beroep, de grootte van het bedrijf, de locatie en de waarde van de inventaris.

 

Wilt u meer informatie over de brandverzekeringen of een offerte aanvragen?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl
  • © Allround Benefits 2019