Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering dekt de losse, verhuisbare spullen die jij in huis hebt. Lees hieronder meer informatie over deze verzekering

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering biedt dekking voor schade aan alle ‘losse’ spullen in huis. Denk hierbij aan je bankstel, kleding, televisie en andere zaken. Zowel kleine ongelukjes als grote schades door bijvoorbeeld lekkage, brand en inbraak. Het is niet verplicht om deze verzekering af te sluiten, maar het is wel verstandig om dit te doen. In de loop der jaren verzamel je best wat spullen. Bovendien vergis je je snel in de totale waarde van je inboedel. Wanneer je huis afbrandt, is het toch fijn dat je bijvoorbeeld weer nieuwe meubels kunt aanschaffen. Iedere inboedelverzekering heeft zijn eigen dekkingen, eigen risico’s en verzekerde bedragen. Let hier dus goed.

Dekkingen

Extra uitgebreide dekking
Met deze dekking verzeker je je inboedel voor de meest voorkomende risico’s zoals brand, diefstal en waterschade.

Allrisk dekking
Dit is de meest ruime dekking. Naast de risico’s die staan genoemd bij de “extra uitgebreide dekking” ben je dan ook verzekerd voor schades die je bijvoorbeeld zelf veroorzaakt. Denk hierbij aan val- en stootschade.

 

Wil je meer informatie over deze verzekering of wil je het afsluiten?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl