Motorrijtuigen zakelijk

De mobiliteitsbranche is letterlijk altijd in beweging. Wanneer je een eigen zaak hebt is het belangrijk dat je meebeweegt. Nagenoeg alles met wielen en rupsen kunnen wij voor jou verzekeren. Van een wieler tot “bestelauto” en van vrachtwagen tot snorfiets.

Aanvullende dekkingen

Vroeger had je voor de distributie van je goederen maar 1PK tot je beschikking. Paard en wagen sierden het straatbeeld. Anno 2019 kun je je nauwelijks meer voorstellen dat paard en wagen destijds hightech was.

115 jaar voor Christus was de zijderoute een belangrijke route voor het transport van handel tussen China en Europa. In de middeleeuwen nam de handel over land af en verplaatste zich naar het transport via de zee. Anno 2019 is de zijderoute weer in gebruik genomen door een Nederlandse transporteur. 8500 kilometer enkele rit!

Momenteel zitten we middenin het elektronische tijdperk. Over een aantal jaar kunnen wij ons niet meer voorstellen dat er auto’s op benzine of diesel reden. Met de verdere ontwikkeling naar zelfrijdende voertuigen zal ook het verzekeringsaanbod hierop aangepast gaan worden. Want wie is er schuldig aan het ongeval…

Dekkingen

Nagenoeg alles met wielen en rupsen kunnen wij voor jou verzekeren. Van een wieler tot “bestelauto” en van vrachtwagen tot snorfiets.
Mogelijke dekkingsopties zijn
WA: deze dekking verzekert je tegen kosten na schade die je (of uw werknemer) veroorzaakt hebt.
WA+: met deze dekking ben je verzekerd tegen schade die je veroorzaakt, bijvoorbeeld: diefstal, brand en steenslag.
Allrisk (volledig casco): Met deze dekking ben je verzekerd tegen alle risico’s, ook tegen schade die je zelf hebt veroorzaakt.
Aanvullend:
Eigen gebrek; dekt gevolgschade van een defect aan het rijtuig.
Schadeverzekering inzittenden; hier zijn alle inzitenden verzekerd bij een ongeluk.
Pechhulp; biedt hulp wanneer je met pech langs de weg staat.
No-claim beschermer; hierbij behoud je de korting die je opbouwt door het schadevrij rijden wanneer er een schade gereden wordt.

Wil je meer informatie over een zakelijke auto/bestelauto verzekering of wil je een offerte aanvragen?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl