CZ helpt u door samen met u te werken aan de gezondheid van uw medewerkers

Goed om te weten

CZ is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.

Sinds 2022 bij CZ collectief: aanvullende verzekering Compact collectief en Compact Tandarts collectief

Wijziging in de tandartsdekking collectief: vergoeding controle 100%, overige behandelingen 80% (was voorheen 100%).

Vind de juiste zorg voor uw medewerkers

Gezondheidsrisico’s snel en doeltreffend tackelen? U staat niet alleen. Bij CZ weten ze álles over bedrijfszorg. Ze vertellen u er graag over. En helpen u bij het vinden en regelen van de juiste zorg voor uw medewerkers.

Medewerkers die fit zijn en goed in hun vel zitten. Dat wil iedere werkgever. Helaas is de realiteit vaak anders. Stress, blessures en de combinatie met een druk privéleven eisen hun tol.

Met interventies kunt u verzuim verkorten of voorkomen. CZ helpt u bij het kiezen van de juiste interventie en regelt de interventie offertes tot het aanmelden van uw medewerkers.

Zorg financieren

Met de juiste zorg houdt u uw medewerkers gezond en inzetbaar. Budget hiervoor vrijmaken blijkt echter vaak nog een struikelblok. Het is dan goed om te weten dat er tal van financieringsbronnen zijn die u kunt benutten. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Elk zorgtraject kost geld. Of het nu gaat om individuele coaching of een werkstresstraining voor een groep medewerkers. Bespaar kosten met slimme manieren om inzetbaarheid te financieren. Wij vertellen u er graag meer over.

Gezond verzekerd bij CZ

Collectief verzekeren is voordelig. Want uw medewerkers krijgen korting op de premie en ruimere vergoedingen in de collectieve aanvullende verzekeringen. Maar de collectieve zorgverzekering van CZ biedt méér voor uw medewerkers.

 

Met het CZ Gezond aan het werkpakket, krijgen uw medewerkers toegang tot het FitzMe portal. Daar helpt hun persoonlijke digitale assistent ze om gezond aan het werk te blijven. Ze verminderen hun werkstress, slapen beter en worden fysiek sterker met handige artikelen, zelftesten en exclusieve modules.

 

Zo blijven uw medewerkers fysiek fit en mentaal sterk. En dat is mooi voor u. Want gezonde medewerkers zijn 18% productiever, verzuimen minder en gaan met plezier naar het werk.

 

 

 

Bekijk hier het wijzigingenoverzicht van 2024

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download

Krijg inzicht in gezondheidsrisico's

Verzuim kost bedrijven elk jaar weer veel geld. Gezonde medewerkers zijn bovendien 18% productiever. Inzetbaarheid verbeteren begint met het in kaart brengen van gezondheidsrisico’s. Daar helpen we u graag bij. Neem contact met ons op. En ontdek hoe we samen uw mensen gezond aan het werk houden.

Uw medewerkers zijn waardevol voor u. U houdt ze dus graag fit en gezond. CZ helpt u daarbij. Door u inzicht te geven in de gezondheidsrisico’s in uw organisatie. Dat doen we met handige online tools die u zélf in kunt zetten. Maar ook met gericht onderzoek door onze adviseurs zorg en bedrijfszorg.

Daarom is het CZ Gezond aan het werkpakket gratis

We vinden het belangrijk dat uw medewerkers actief werken aan een goede leefstijl. Want daardoor verkleinen ze de kans dat ze nu of later zorg nodig hebben. En zo besparen we samen zorgkosten. Het gezond aan het werkpakket helpt ze daarbij. Daarom is dit gratis.

Lees hier meer over de extra's die CZ te bieden heeft!

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl