Fietsverzekering

Mooie fiets gekocht? Bescherm deze van o.a. diefstal en schade. Er zijn verschillende soorten fietsverzekeringen, hier kan je ook nog aanvullende dekkingen bij afsluiten. Hieronder lees je wat meer informatie over de fietsverzekering.

Fietsverzekering

Neem je de elektrische fiets, mountainbike of racefiets mee op vakantie? Sluit een fietsverzekering af om jouw fiets te beschermen tegen o.a. diefstal en schade. Sommige reisverzekeringen bieden ook dekking voor fietsen, de hoogte van het bedrag en de soort dekking verschilt per verzekeraar.

Veel verzekeraars bieden verschillende fietsverzekeringen aan, ze hebben voor elke soort fiets een andere verzekering. Ze hebben vaak voor mountainbikes, racefietsen, bakfietsen en elektrische fietsen speciale verzekeringen.

Je kan er ook voor kiezen om een doorlopende verzekering afsluiten voor jouw fiets, je fiets is dan het hele jaar door verzekerd. Je kan de fiets verzekeren voor diefstal, schade en pechhulp, daarnaast kan je er nog voor kiezen om jouw fiets aanvullend te verzekeren voor de accessoires.

Voordat je de verzekering af kan sluiten moet je fiets wel aan een aantal eisen voldoen. Sommige verzekeraars eisen een bepaald soort slot of chip. Wij kijken samen met jou welke verzekeraar het beste past bij jouw wensen en jouw fiets.

Wil je meer informatie over een fietsverzekering of wil je jouw fiets verzekeren?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl