Reis- en annuleringsverzekering

Het is niet alleen belangrijk om je goed te verzekeren wanneer je op reis gaat, maar het is ook goed om je te verzekeren voor wanneer je reis plotseling niet door kan gaan. Hiervoor is er een reisverzekering en een annuleringsverzekering, wanneer je goed verzekerd bent kun je beter genieten van een zorgeloze vakantie!

Reisverzekering

Met een reisverzekering ben je op vakantie verzekerd tegen diefstal en verlies van bijvoorbeeld bagage. Ook is er dekking als je plotseling naar huis moet door een calamiteit of ongeluk. Denk bijvoorbeeld aan een gipsvlucht tijdens de skivakantie. Je voorkomt met een reisverzekering dat je voor onverwacht hoge kosten komt te staan en daarom zorgeloos kunt genieten van de vakantie. De reisverzekering kan je uitbreiden naar je eigen wensen. Let wel dat bij de ene verzekeraar geldt dat bepaalde dekkingen standaard zijn inbegrepen en bij andere verzekeraars niet. Het is daarom belangrijk je dekking te controleren voor vertrek!

Het is mogelijk om losse- en doorlopende reisverzekeringen af te sluiten. Wil je weten wat voor jou het meest aantrekkelijk is? Laat je dan door ons informeren!

Sluit nu online een aflopende reisverzekering af en ontvang de polis direct in jouw mailbox.

Aflopende reisverzekering

 

 

  • Bij nood is de Alarmcentrale 24/7 bereikbaar
  • Medische kosten als aanvulling op je zorgverzekering
  • Ruime bagagedekking
  • Extra reis- en verblijfskosten in het buitenland

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering is niet bij de reisverzekering inbegrepen. Deze verzekering dekt het boekingsbedrag en keert dit uit wanneer de vakantie door onvoorziene gebeurtenissen niet door kan gaan. Hieronder vallen bijvoorbeeld; ziekte of medische problemen bij zwangerschap, ziekte of overlijden van een dierbare, scheiding of oproep voor donororgaan. Mocht je meer informatie willen of vragen hebben over de annuleringsverzekering, neem dan even contact met ons op!

Sluit nu online een losse annuleringsverzekering af en ontvang de polis direct in jouw mailbox.

Losse annuleringsverzekering

Wil je een reis- en annuleringsverzekering afsluiten of meer informatie?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl