Hypotheekadvies

Wanneer je eindelijk dat droomhuis gevonden hebt, moet ook de hypotheek nog geregeld worden… Wij helpen graag met het zoeken naar de juiste hypotheek. Ondertussen kun jij je focussen op de inrichting en andere zaken, zoals verhuizen.

Nieuw huis gevonden?

De aankoop van een nieuw huis is een behoorlijke stap. Je kijkt, vergelijkt en wanneer je eindelijk dat droomhuis hebt gevonden is de keuze snel gemaakt. Maar nu de hypotheek nog…
Hier kunnen wij je bij helpen. Onze hypotheekadviseurs hebben veel ervaring, zorgen ervoor dat alles vastgelegd wordt en verzorgen de aanvraag tot aan het moment van het passeren van de hypotheek bij de notaris. Voordat je naar de notaris gaat zal je samen met onze adviseur verschillende stappen doorlopen. Hier wordt een dossier aangelegd, zodat je altijd terug kan lezen wat er is besproken. Alle belangrijke onderwerpen worden besproken. Vervolgens vragen we het beste voorstel aan. Dit geeft het beste resultaat voor jou.

 

Een greep uit het adviesproces

We starten met een kennismakingsgesprek, meestal tevens het begin van de persoonlijke inventarisatie. Van belang is hoe je financiële situatie eruit ziet en wat je wensen zijn. In de tweede stap gaan we in op een diepere inventarisatie en nemen we de mogelijkheden door. We kijken welke hypotheekvorm het beste past bij jouw situatie. We geven inzicht in de financiële lasten die voortkomen uit de inventarisatie en pas als de hypotheek helemaal passend is gaan we naar het volgende gesprek.

De offerte wordt aangevraagd en ondertussen wordt er gestart met het inzamelen van alle benodigde documenten. Je adviseur houdt de aanlevering van de documenten in de gaten en controleert deze, ook die van de notaris afkomen. Als laatst kan je ervoor kiezen een onderhoudsabonnement af te sluiten bij ons. Hiermee kan je altijd bij ons terecht wanneer er iets in je persoonlijke situatie veranderd. Ook zal de adviseur regelmatig contact met je opnemen om te kijken of alles nog passend is. Je hebt de komende jaren een persoonlijke financiële coach op afroep.

Mijn hypotheekplein

Vanaf dit punt kun je al starten met je eigen hypotheekdossier, maar uiteraard kun je ook zelf even stoeien met de diverse rekentools. Probeer het zelf eens uit en ontdek hoeveel je kunt lenen en hoeveel eigen middelen je dient in te brengen.

De check en direct berekenen zijn hetzelfde.

Heb jij al een advies lopen? Klik dan op deze link om jouw hypotheekdossier in te zien

Heb je het huis van je dromen gevonden en wil je hulp met de financiering?

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl