Inbraakpreventie

Het wordt later licht en eerder donker. Dit is een uitgelezen kans voor dieven! Houd dieven buiten de deur met deze handige inbraakpreventie tips!

Zorg voor goed hang- en sluitwerk

Sloten met een SKG keurmerk (3 sterren) zijn het veiligst. Vervang deze zelf of laat deze vervangen wanneer jouw huidige sloten niet voldoen.

Sluit alle ramen wanneer je niet thuis bent

Vergeet je dit wel eens en weet je wanneer je van huis gaat? Stel op je telefoon in dat je een melding krijgt, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat.

Zorg voor goede buitenverlichting

Maak gebruik van lampen met een tijdschakelaar of schemersensor. Deze springen automatisch aan wanneer het donker wordt.

Laat waar mogelijk altijd een (led)lampje branden

Slimme verlichting wordt steeds populairder. Je kunt zelf instellen wanneer de lampen regelmatig en onregelmatig aan gaan in je woning. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

 

Draai de deur altijd op slot, ook al ga je even een blokje om

Inbrekers zoeken altijd de manier van de minste weerstand. Zit de deur dicht maar niet op slot, dan kunnen ze eenvoudig binnen dringen.

Maak gebruik van een buurt WhatsApp

Nodig je buren uit voor een gezamenlijke buurt WhatsApp groep. Zo houd je elkaar scherp op verdachte voertuigen of activiteiten in de straat.

Woon je in een risico zone? Hang (fictieve) camera’s op!

Weet je dat er bij jou in de buurt veel wordt ingebroken? Hang dan fictieve camera’s op met een lampje. Deze schrikken dieven af en zij zullen daardoor minder geneigd zijn jouw huis te betreden.

Heb je zelf nog een tip? Laat het ons weten via marketing@nh1816.nl! Dan zorgen we samen voor veiliger wonen.

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl