ASR Vitality

Deze week hebben we een aankondiging en tip in één! Vanaf 1 September starten wij met ASR Vitality. In deze vrijdagtip kom je erachter wat dit inhoudt!

ASR Vitality voor werkgevers

Als werkgever zorg je graag goed voor je mensen. Je gunt iedereen een goede gezondheid. Bewegen helpt mensen mentaal en fysiek gezonder te maken. Het draagt bij aan productievere medewerkers, meer plezier op de werkvloer én minder ziekteverzuim. A.s.r Vitality helpt je medewerkers voldoende te bewegen door ze wekelijks en maandelijks te belonen.

We moedigen je medewerkers aan gezonde gewoonten te ontwikkelen die op de lange termijn goed zijn voor henzelf, voor jou als werkgever, voor de verzekeraar én voor de samenleving. Via de app werken de deelnemende medewerkers in 3 stappen aan hun gezondheid. A.s.r. Vitality sluit je af in combinatie met een van de geselecteerde verzekeringen.

Dit kan het volgende opleveren:

  1. Fitte medewerkers werken efficiënter
  2. Bewegen is goed voor het zelfvertrouwen
  3. Mensen die geregeld sporten zijn minder vaak ziek
  4. Sporters hebben minder vaak een depressie of burn-out

Beloningen

Bied als werkgever a.s.r. Vitality aan. Doen ze mee, dan belonen we je medewerkers voor gezond gedrag. Je krijgt er fittere en gezondere medewerkers voor terug. Fitte medewerkers dragen bij aan hogere arbeidsproductiviteit, betere sfeer en minder verzuim. Doen je medewerkers actief mee, dan verdien je cashback op je verzuim- en inkomensverzekeringen.

 

Bij A.S.R Vitality helpen we mensen gezonde keuzes te maken. Dus beweeg jij voldoende? Dan staat er bij A.S.R. Vitality een waardevolle beloning voor je klaar: wekelijks, maandelijks en jaarlijks. A.S.R. Vitality beloont ook werkgevers en ondernemers. Voor de beloning klik hier.

 

Allround Benefits
  • Rotterdamseweg 61
  • 3332 AC Zwijndrecht
  • 078 - 620 10 00
  • info@allroundbenefits.nl